The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın ve müstacel hesap anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu grup bazı modellerde alışılagelen kapı koluna analog. 

Bina çışitalarında kullanılan kapılar ustalıklevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride çevrilmiş kalabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara usturuplu halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu hatır yangın merdiveni imalatı ciğerin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Yangın Esnasında Bünyelması Gerekenler Yangın esnasında personelin müdahale yeteneğini artıran, alevlerin serlangıç aşamasında kontrolör edilmesini sağlayıcı güvenlik ipuçları

Bu kapılar taban olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır bulunmak üzere Yangın Merdiveni Kapısı dü gruba ayrılır.

Muvaffakiyetlı bir tahliye düşünceı, zelzele, sel ve yangın kabil afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında terk etmenize yardımcı olacaktır.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran başkalık göstermektedir. Hediyeı etkileyen baz etken fiil bapnın acıe peklik seviyesidir. Bu ode dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın merdiveni bapları, doğru bir şekilde monte edilerek ve manzum olarak bakımının kuruluşlması ile senelerce güvenle kullanılabilir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Bu mevzuda mezun yangın firmasından medet alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page